facebook

Profile Facebook

Profile Facebook

Salam baru-baru ni jumpa cara best nak buat profile page facebook mantap macam ni 🙂 tapi dengan syarat pengguna facebook dah update ke layout yang baru jadi langkah pertama upload file psd kat sini 🙂 ikut langkah mudah ni: import gambar yang anda mahu dalam photoshop alihkan layer gambar tu bawah Facebook Profile pergi ke ‘file’ dan pilih ‘save for web and devices’. pilih f... »

seo seo consulting escalateseo seo basics seo tools seo tips seo tutorial seo services google seo seo software seo forum