Saya

cikguJEP @ Seminar Topik Sukar

cikguJEP @ Seminar Topik Sukar

Untuk yang berminat dan untuk pengisian cuti sempena cuti pertengahan tahun 2012… »

Cabaran Minda 01

Cabaran Minda 01

Cabaran Minda 01: diberi segitiga sama kaki ABC yang panjang kaki terpendeknya adalah n; dan lengkok berpusat di B dan C. Cari luas kawasan berlorek. p/s: saya bagi hadiah topup RM5 pada sesiapa yang dapat, sertakan sekali jalan kerja ke cikgujep@gmail.com. »

Saya & Kufi

Saya & Kufi

Apa itu Kufi? Kalau search kat wikipedia, anda akan jumpa Kufi adalah Kopiah o.O …tapi saya bukan nak bercerita tentang kopiah yang itu. Kufi atau Kufic adalah bentuk tertua kaligrafi islam. Kufi juga dikenali sebagai kaligrafi murabba. Nama Kufi asalnya dari bandar Kufah, Iraq…eerrmmm dah boring? takyah cakap banyak, layan aje kufi yang saya ada ni. kedua dua kufi ini berasaskan nama ... »

JEK theSNAKE

JEK theSNAKE

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera… Lama benar saya tidak update cikgujep.com ni… saya sangat sibuk sejak naik sekolah. Apapun, mencari sedikit masa menulis tentang ahli keluarga baharu saya JEK sejak 18 Disember 2010 yang lalu JEK adalah ular spesis ular sawa burma (burmese phython) atau nama saintifiknya Python molurus bivittatus.. Namun ada satu masalah, JEK enggan makan sendiri da... »

Profile Facebook

Profile Facebook

Salam baru-baru ni jumpa cara best nak buat profile page facebook mantap macam ni 🙂 tapi dengan syarat pengguna facebook dah update ke layout yang baru jadi langkah pertama upload file psd kat sini 🙂 ikut langkah mudah ni: import gambar yang anda mahu dalam photoshop alihkan layer gambar tu bawah Facebook Profile pergi ke ‘file’ dan pilih ‘save for web and devices’. pilih f... »

SPM 2010: all the best

SPM 2010: all the best

Esok akan bermulanya peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia… untuk semua calon, moga yang terbaik untuk kamu semua… Penat lelah kamu sepanjang 5 tahun di alam sekolah menengah akan diuji di sebenar… ingat, hanya yang GIGIH akan BERJAYA Tweet »

Panitia Matematik

Panitia Matematik

Panitia Matematik Sekolah Sultan Alam Shah di bawah seliaan Puan Norasiah Ambia… Tweet »

F1inSchools: SASRT hingga VR

F1inSchools: SASRT hingga VR

Esok, 14 November 2010 bermula pertandingan F1inSchools peringkat kebangsaan… rasa macam dah sangat letih dengan F1inSchools. Membimbing pasukan F1inSchools sejak tahun 2005; dari pasukan SAS Racing Team sehinggalah Venom Racing sangatlah meletihkan… 2005: SAS Racing Team (SAS RT) Pasukan pertama Sekolah Sultan Alam Shah 🙂 Banyak belajar sepak terajang dunia F1inSchools masa ni… ... »

Moga masih diberi kekuatan…

Moga masih diberi kekuatan…

Salam Perjuangan sahabat Warden… Moga kalian semua masih diberi kekuatan dalam mendidik dan membelai pelajar anda… Tweet »

seo seo consulting escalateseo seo basics seo tools seo tips seo tutorial seo services google seo seo software seo forum